4 ukers vinterferie
Din overskrift
Ja nå er vi lei været her hjemme og lengter etter sol og varme. og da går jo turen til GC. og gjett om vi gledet oss. vi er så heldige og ha gode venner som har lånt oss 4 uker av sin leilighet på Maspalomas, nærmere bestemt Sonnenland .Et deilig leilighetshotel ved navn Palm Oasis. Store leiliheter ,god service, i det hele tatt meget konfortabelt.


Vi kom ned til ,hva vi kalte deilig temp. Men oppdaget fort at det var ikke så varmt som vi hadde forestilt oss. Kald nordavind med maks 17-19 gr. i sola 9-11 om natten .Så vi måtte løpe og kjøpe gensere. Det var mye skyer ,så hver gang de skygget for sola ble det kaldt. m.a.o forkjølesen lå på lur  og JF ble skikkelig dårlig. Opp på apoteket midt på natten for medisiner .og det hjalp straks, så etter en uke var alt ok.
Palm Oasis

Din overskrift
JF søster har alerede vert her i 4 uker, i Poerto Rico og skal være her i 6 uker til.
Utsikt fra hennes hotel

Din overskrift
Hun har fått sin datter Sonja og barnebarnet Mark på besøk fra USA og de skal være der i 14 dager, vi ser dem jo så sjelden at det er en god opplevelse.
Sis m/ Sonja ,Mark og JF

Din overskrift
Vi var sammen oppe hos dem  og de kom ned til oss,  vi var på stranda , ute og spiste ,hadde mye og prate om så det var hyggelig.
Maspalomastranden

Din overskrift
Og Mark var blitt en stor kar.
Sis og Mark

Din overskrift
Vi dro sammen også til dyreparken og det var en opplevelse, spesielt fint var delfinshowet og rovfuglene , ja og alt det andre også for den slags skyld.men spesielt delfinene de inponerte. 
Fra Delfin sjowet

Din overskrift
Fremdeles var det litt kalt ,men det var jo bedre enn hjemme tenkte vi , det blomstret vakkert og vi dro litt rundt til markeder b. a. til Aginigin hvor vi også besøkte Sjømanskirken i de nye lokalene deres for å spise vafler med jordbærsyltetøy.
Vakert eller? To typer blomster

Din overskrift
Vi opplevde altså en hel masse som dere skjønner og ikke tro at vi glemte galeriene, det gjorde vi ikke, masse og lære av å se på andres bilder.Og kjente er det altid å treffe der nede .En arbeidsvenn av Evelyn fra Bodø var jo der med mannen og vi var jo ute med dem også ,gikk gjennom ørkenen til Playa Ingles hvor vi spiste og dro så hjem.Vi var senere oppe i PR og besøkte dem .De skulle ære der i 5 uker.


Var stadig og spaserte på strandpromenaden ,koselig og se folk og å hilse på vår "spesielle" venn," Den Usynlige mannen"
"den usynlige mannen"

Din overskrift
Jeg skal ikke trette dere med mer dårlig vær osv. Totalt sett hadde vi et herlig opphold og skulle gjerne ha vært lenger men det lot seg jo ikke gjøre ,men 4 uker ble det takket være IL og Arvid.
Arvid

Din overskrift
Godt med gode venner!
Inger Lise

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.12 | 11:03

Tuuusen takk Ann-Karin💓
Det var mange gode ord på en gang 💝Og,jeg må bare innrømme at det gjør godt å få litt skryt 😜. Ha en fin advent💜Klem😘💜

...
04.12 | 10:54

Hva skal jeg si????? Du er bare en helt fantastisk dyktig malerinne. Du maler alt.....hva som helst og alt er like vakkert. Jeg er en stor beundrer.💖🎨🎨🐾

...
04.12 | 00:34

Tusen takk Elsa Mari 😘

...
04.12 | 00:26

Fantastisk flotte bilder.Du er bare helt utrolig flink.

...
Du liker denne siden